Activiteiten

 

Gildeschieten:


Onder begeleiding van Gilde kunt u met een groep geweerschieten.
Eventueel kan er een arrangement worden aangeboden ism Café ‘t Trefpunt Geijsteren

Aanvragen of informatie via info@gildegeijsteren.nlKeizerwissebokaal:


Op een mooie Zondag in het voor of najaar organiseert het Gilde een open schietwedstrijd. Er zal gestreden om de Keizerwisselbokaal en is open voor iedereen vanaf 16-jaar (natuurlijk ook niet gildebroeders en dames).

Er zal gestreden worden in; klosschieten, wip-schieten vaste band, losse band en vrije hand.

Een leuke kans om een keer te komen schieten.


Waar: Schietterrein, de Schuts, St. Willbertweg Geijsteren

Wanneer: op een Zondag in Sept

Aanvang: Ongeveer vanaf 13:30u

Kosten om mee te schieten zijn: €3,- /pp


Op het schietterrein kunt u naast de spannende wedstrijd ook genieten van drankje en wat lekkers van de BBQ.
Kerstwandeling:


Jaarlijks op tweede kerstdag (26 Dec) organiseert het Gilde over het bosrijke Landgoed Geijsteren een prachtige wandeling. Een wandeling van ongeveer twee uur (±10km) en een kortere van circa anderhalf uur (±5km).

In de route is een pauzeerplaats bij de oude watermolen: “De Rosmolen” opgenomen alwaar men koffie of warme chocomel kan nuttigen. Voor de kinderen is er ook ranja.  Wegens groot succes worden er authentieke pannenkoeken gebakken.Het begin- en eindpunt van de Kerstwandeling is Zaal de Kei, gelegen aan de Nieuwlandsestraat 1 (5862 AG) in Geijsteren. Starten kan men tussen 11.00 uur en 14.00 uur. De kosten voor deelname bedragen € 2,50 voor personen vanaf 16 jaar en ouder. Jonge mensen van 11 tot 16 jaar betalen slechts € 2,-. Kinderen jonger dan 11 jaar mogen gratis deelnemen. Voor dit luttele bedrag krijgt u een routebeschrijving van de wandeling met de daarbij behorende vragen. Als u deze vragen goed beantwoordt en het formulier na afloop inlevert, maakt u kans op een prijs. Hoe lang er gelopen wordt, bepaalt u zelf, maar inname van de antwoordformulieren stopt rond de klok van half vijf. De prijsuitreiking vindt vervolgens rond een uur of vijf plaats.

Deelnemen kan als groep, maar mag natuurlijk ook als eenling of tweetal!


Een mooie gelegenheid om na de kerstviering een lekkere, frisse neus te halen en daarbij te genieten van al het moois dat het Landgoed Geijsteren u te bieden heeft.